• GMT Consulting sprl/bvba

  GMT consulting sprl/bvba, een afdeling van GMT Group, biedt reeds sinds 2004 de producten en diensten van Proximus aan. Dankzij hun kwaliteitsvolle klantendienst kende GMT Consulting sprl/bvba een spectaculaire groei waardoor de vennootschap in 2012 de titel kreeg van Gold Partner Proximus. Als klant vindt u er dan ook steeds een luisterend oor waarbij men aandacht heeft voor uw huidige en toekomstige behoeften. Door middel van de unieke samenwerking richt GMT zich erop om producten/diensten te ontwerpen die steeds kunnen evolueren zodat men ten volle kan inspelen op de verwachtingen van de klant.

  PRODUCTEN / DIENSTEN
  CONTACTEER ONS
 • Vaste telefonie, mobiele telefonie, data & ICT

  GMT consulting beschikt over een uitgebreid team aan consultants gespecialiseerd in vaste telefonie, mobiele telefonie, data & ICT die elke vraag kunnen beantwoorden van de klanten die verhuizen, upgraden, zich op de Belgische markt vestigen of simpelweg via een betrouwbare partner wensen te werken die de markt kent en in staat is om hen de producten/diensten te bezorgen die werkelijk aan hun behoeften aangepast zijn.

  CONTACTEER ONS


PRODUCTEN / DIENSTEN

Vaste telefonie
Mobiele telefonie
Internet
ICT & Cloud
Telefooncentrales
Klassieke verbinding (PSTN):

De vaste Classic-lijn van Proximus biedt u een uitstekend comfort voor uw telefoongesprekken.

Professionele verbinding (ISDN):

ISDN2 Standard: U kan hiermee verschillende inkomende en/of uitgaande gesprekken op een comfortabele manier beheren.

ISDN 2 Indialing : Dankzij de verbinding met uw telefooncentrale kan elke medewerker over een eigen nummer beschikken en rechtstreeks gecontacteerd worden.

ISDN 2 Cascade: U wenst via één enkel telefoonnummer bereikbaar te zijn? Dit nummer blijft constant beschikbaar want alle oproepen worden automatisch "in cascade" doorgeschakeld naar een beschikbare telefoonlijn.

ISDN-30: Biedt een oplossing voor elke telecomarchitectuur die een uitgebreide capaciteit vereist. Deze toegang stelt meer dan 30 lijnen ter beschikking en dient bijvoorbeeld voor de aansluiting van een telefooncentrale.

Het Proximus-netwerk, marktleider in België, biedt u een optimale auditieve kwaliteit dankzij voortdurende verbeterde spreiding van haar antennes evenals datadiensten (oproepen, SMS, verbindingen,…) via de 3G-verbindingen en het 4G-netwerk dat enkel Proximus op de markt aanbiedt.

U kan ook bij GMT consulting terecht voor uw GSM en tal van accessoires. Maar we zullen u vooral helpen bij de keuze van de juiste abonnementen voor uw medewerkers.

Office & Go :

Comfort: Een internetoplossing die weet waar het om draait: gewaarborgde dienstverlening, overal mobiel internet en toegang tot cloud applicaties. Ideaal voor 1 PC.

Maxi: Een internetoplossing die weet waar het om draait: gewaarborgde dienstverlening, overal mobiel internet en toegang tot cloud applicaties. Ideaal voor 2 PC's.

Intense: Een internetoplossing die weet waar het om draait: gewaarborgd herstel van mijn internet- en telefoonverbinding de dag zelf, overal mobiel internet op mijn toestellen en toegang tot cloud applicaties >Ideaal voor 4 PC's.

Pro: Een internetoplossing die weet waar het om draait: gewaarborgde dienstverlening, overal mobiel internet en toegang tot cloud applicaties. Ideaal voor 10 PC's.

Mobiel internet:

Mobiel internet voor tablets en laptops in België en in het buitenland.

Applicaties "Becloud Collaboration met Microsoft Office 365": Altijd en overal toegang tot uw Microsoft Office-bestanden en uw e-mails. Bewerk of bewaar uw Excel-, Powerpoint-, Word-bestanden,… Om het even waar en wanneer op uw tablet, smartphone of laptop.

"Becloud hosted Microsoft CRM": Becloud Hosted Microsoft CRM is de CRM-oplossing op maat van de kleine en middelgrote ondernemingen. Gebruik de informatie over uw klanten ten volle zonder extra te investeren in hardware of software!

"Becloud Outlook": Uw professionele e-mailoplossingen zonder extra investering, onderhoud of verbintenis.

"Explore": Dit netwerk wordt beheerd door Proximus en is specifiek voorbehouden voor KMO's. Er wordt een beveiligde verbinding verzekerd tussen de verschillende sites en medewerkers.

Forum 500/5000

De telefooncentrale Forum® 500/5000 biedt een ruim gamma aan functies ten dienste van uw bedrijf voor maximaal 225 gebruikers op één of meerdere sites.


Voordelen: een algemene oplossing
Mondelinge communicatie, internet, voicemail, mobiele applicaties,… De Forum 500/5000 biedt een all-in oplossing voor uw communicatiebehoeften. Het inkomende en uitgaande telefoonverkeer van uw medewerkers wordt snel en efficiënt gestuurd. De Forum 500/5000 van Proximus werd dan ook speciaal ontworpen op maat van de KMO's. U kan de centrale ook samenstellen volgens uw eigen behoeften en ruimte voor toekomstige uitbreidingen voorzien.


Optimaal onthaal
Dankzij de toepassing « Automated Attendant » krijgt de oproeper een interactieve boodschap te horen waarbij hij de afdeling kan kiezen die hij wenst te contacteren. U kan ook zelf gemakkelijk de boodschappen opnemen via de telefoon of externe geluidsbestanden downloaden via uw PC.


Optimale toegankelijkheid voor al uw medewerkers
Dankzij de mobiele headsets of een doorschakeling naar een GSM of een andere vaste lijn, blijft er geen enkele oproep onbeantwoord. U hoeft trouwens ook niet langer bij uw PC te blijven om uw inbox op e-mailberichten te checken. Zodra u een e-mailbericht ontvangt, verschijnt er op het scherm van uw vaste of draagbare telefoon een boodschap waarin de naam van de afzender, het uur en het onderwerp vermeld staan. U kiest dus zelf of u uw e-mailberichten onmiddellijk of later leest.


Een toestel dat beantwoordt aan de behoeften van uw medewerkers
U kiest uit de meest recente vaste toestellen, draadloze toestellen en IP-toestellen. Alle toestellen zijn bijzonder ergonomisch en uiterst gebruiksvriendelijk. U vindt in ons ruime gamma ongetwijfeld steeds een toestel dat optimaal beantwoordt aan uw behoeften.


Wij genieten het vertrouwen van o.a.

Contacteer ons

Constant op zoek naar nieuw talent.

We beschouwen onze gekwalificeerde, flexibele en goed opgeleide medewerkers als de motor van ons bedrijf. Om hun inzet te belonen bieden we hen dan ook aangename werkomstandigheden, evenals een mooi salaris.
Indien u interesse hebt in één van onze bovenvermelde aanbiedingen, of indien u op de hoogte wenst te blijven van toekomstige promoties, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Account Manager B2B


Omschrijving :
In het kader van uw functie zal u nieuwe prospecten bezoeken en een klantenportfolio beheren op basis van afspraken dat u zelf moet nemen.


Profiiel

· Je hebt een sterke interesse of affiniteit voor de telecommunicatie en IT sector
· Je hebt een ervaring van min 3 jaar als B2B naar kleine en middelgrote ondernemingen
· Je bent overtuigend, commercieel, ondernemend en kan resultaatgericht werken
· Je hebt al nieuwe klanten actief geprospecteerd
· Je houdt van uitdaging en je bent ambitieus
· Je bent goed georganiseerd en flexibel
· Je spreekt perfect NL en FR
· Je kan in team werken


Wat wij bieden
· Een competitief salarispakket met vaste en verkoopcommissies
· Een vast contract
· Maaltijdcheques
· Aangename werksfeer in een enthousiaste team


  Follow us : Linkedin
 Gelieve alle velden in te vullen.
 Boodschap verstuurd.